Madrid i voltants

Amb aquest viatge descobrirem Madrid a través d’un itinerari de 5 dies! Farem visites culturals i paisatgístiques per conèixer tot el que ens ofereix la capital i gaudirem d’altres ciutats amb encant com Toledo, Segovia, Aranjuez i Àvila.

 

ITINERARI

 

DIA 1: AEROPORT / MADRID

Presentació a l’Aeroport i sortida en vol regular en direcció a Madrid. Arribada a l’Aeroport, trobada amb l’autocar i trasllat al Parc del Retiro. Temps lliure per dinar. A continuació, visita panoràmica amb autocar amb guia local. A la tarda, visita al Museu del Prado, on hi destaquen obres com Las Meninas de Velázquez o Els Fusilamientos de Goya. Trasllat a l’hotel, sopar i allotjament.

 

DIA 2: MADRID / TOLEDO / ARANJUEZ / MADRID

Esmorzar i sortida cap a Toledo. Farem una visita guiada a Toledo, una ciutat emmurallada i envoltada pel riu Tajo, coneguda com “la ciutat de les tres cultures”. Temps lliure per dinar. A la tarda, ens dirigirem fins a Aranjuez, on descobrirem l’emblemàtic Palacio Real d’Aranjuez i els seus jardins històrics. Tornada a Madrid, sopar i allotjament a l’hotel.

 

DIA 3: MADRID / ESCORIAL / SEGOVIA / MADRID

Esmorzar i sortida cap a l’Escorial. Visita guiada al Real Monasterio de San Lorenzo del Escorial, una històrica residència de la reialesa espanyola que va ser construïda al segle XVI, entre 1563 i 1584. A l’hora acordada, sortida cap a Segovia. Temps lliure per dinar. Farem una visita guiada pel centre històric de Segovia, que destaca per les muralles medievals i les seves esglésies i catedrals. Tornada a Madrid, sopar i allotjament a l’hotel.

 

DIA 4: MADRID / ÀVILA / MADRID

Esmorzar i sortida cap a Àvila. Visitarem aquesta ciutat emmurallada que destaca pel seu casc antic, declarat Patrimoni de la Humanitat. Temps lliure per dinar. A la tarda, tornada a Madrid. Farem una visita al Museu Reina Sofia, on contemplarem grans obres com el Gernika de Picasso. A la nit, farem una visita panoràmica nocturna amb guia local pel centre de Madrid. Sopar i allotjament a l’hotel.

 

DIA 5: MADRID / AEROPORT

Esmorzar, recollida de les habitacions i visita guiada pel Madrid dels Àustries amb entrada al Palacio Real. Temps lliure per dinar. A l’hora acordada, trasllat fins a l’Aeroport de Madrid i sortida en vol regular. Arribada a l’aeroport d’origen i fi dels nostres serveis.

 

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup.

 

Preu a partir de: 580€

 

EL TEU PREU

    Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
     

    ×