Roma en avió

Amb aquest viatge tindrem l’oportunitat de descobrir una de les capitals amb més història d’Europa, coneguda com la ciutat Eterna. Gaudirem dels edificis imponents de la Roma Imperial, visitarem la Ciutat del Vaticà, passejarem pels carrers més emblemàtics de la ciutat… i molt més!

 

ITINERARI

 

DIA 1: AEROPORT / ROMA
Presentació a l’aeroport i sortida en vol regular en direcció a Roma. Arribada a l’aeroport de Roma, trasllat a l’hotel i distribució d’habitacions. Temps per dinar i resta de la tarda lliure per visitar el centre de la ciutat. Sopar i allotjament.

 

DIA 2: ROMA
Esmorzar a l’hotel. Al matí, farem una visita panoràmica amb bus amb guia local. Coneixerem el més important de la Roma Imperial: Coliseu, Fòrum Romà, Plaça del Capitoli dissenyada per Miquel Àngel, Plaça Navona, Fontana di Trevi, Panteó d’Agrippa. Temps per dinar i resta de la tarda lliure. Sopar i allotjament.

 

DIA 3: ROMA
Esmorzar a l’hotel i sortida fins a la Ciutat del Vaticà. Visita dels Museus Vaticans i Capella Sixtina amb guia i entrades incloses. Acabada la visita, tornada a l’hotel. Temps per dinar i resta de la tarda lliure. Sopar i allotjament.

 

DIA 4: ROMA / AEROPORT
Esmorzar a l’hotel i matí lliure per últimes compres. A l’hora acordada, trasllat a l’Aeroport de Roma i sortida en vol regular. Arribada l’aeroport d’origen i fi dels nostres serveis.

 

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup.

 

Preu a partir de: 450€

 

EL TEU PREU

    Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
     

    ×