Zagreb, Budapest i Viena

Amb aquest viatge tindrem l’oportunitat de descobrir tres capitals europees plenes d’història, cultura i bona gastronomia! Farem un itinerari molt complert per Zagreb, Budapest i Viena, tot passant per ciutats amb encant com Venècia i Bratislava.

 

ITINERARI

 

DIA 1: ESCOLA/ VENÈCIA / ZAGREB

Presentació a l’aeroport 90 minuts abans de la sortida per tràmits de facturació i embarcament en vol regular de les 07:00h cap a Venècia. Arribada i sortida fins a la terminal del Vaporetto per traslladar-nos al centre de Venècia. Visita guiada a peu de la ciutat de les 118 illes. Veurem la Plaça i Basílica de Sant Marco, el Campanille, la Torre del Rellotge, la Piazzetta amb les Dues Columnes, el pont dels Suspirs i el Palau Ducal, que visitarem interiorment. Temps lliure per dinar i continuació en bus cap a Zagreb. Sopar i allotjament.

 

DIA 2: ZAGREB

Estada en règim de mitja pensió. Pel matí farem visita panoràmica de Zagreb, la ciutat més gran del país i capital de la República de Croàcia. Per la tarda sortida cap a Varazdin i al Castell de Trakoscan. A Varazdin visitarem de la ciutat, incloent la ciutat vella i continuació al Castell de Trakoscan, antiga residència de la família Draskovic i un dels castells més bells de Croàcia. Sopar i allotjament.

 

DIA 3: ZAGREB / LLAC BALATON / BUDAPEST

Esmorzar. Sortida cap al Llac Balaton, el llac més gran d’Europa Central i el centre turístic més important d’Hongria. Parada a la localitat de Balatonfüred amb els seus magnífics jardins i el seu passeig marítim. Des d’aquí ens dirigirem a la península de Tihany on es podran admirar les impressionants vistes panoràmiques desde l’Abadia de Tihany (entrada inclosa). Continuació a Budapest. Sopar i allotjament.

 

DIA 4: BUDAPEST

Esmorzar. Visita de tot el dia de la ciutat. Budapest està dividida en dues parts pel Danubi. Buda és la part de Budapest que queda a la riba occidental del riu, àrea amb muntanyes i turons , en contrast amb la part plana: Pest. A Buda veurem el Barri Antic, l’Església Maties, el Bastió dels Pescadors, el Palau Reial. A Pest hi ha la Plaça dels Herois, el Castell de Vajdahunyad,  la Basílica de Sant Esteve i el Parlament. Sopar i allotjament a l’hotel. 

 

DIA 5: BUDAPEST / BRATISLAVA / VIENA

Esmorzar. Sortida en direcció a Bratislava. Temps lliure per visitar el casc històric passant per la porta de Sant Miquel, l’única que queda de la fortificació que envoltava la ciutat.  Val la pena aturar-se a la Hlavne Namestie, la plaça més important del seu casc històric, on es troba la Catedral de Sant Martí. Temps lliure per el dinar i continuació fins a Viena.  Sopar i allotjament. 

 

DIA 6: VIENA

Estada a l’hotel en règim de mitja pensió. Al matí farem un recorregut guiat pel Ringstrasse per admirar l’Òpera, l’Ajuntament, el Parlament, etc. Visita als Jardins del Belvedere i l’exterior de l’edifici de l’ONU i el Danubi. Després visitarem el Palau de Schonbrunn, la residència d’estiu dels Emperadors, construït a finals del segle XVII. Sopar i allotjament.

 

DIA 7: VIENA

Estada a l’hotel en règim de mitja pensió.  Al matí, passejada a peu pel centre històric de la ciutat: veurem la Catedral de St.Esteve, la casa del Figaro on Wolfgang Amadeus Mozart va compondre la seva famosa òpera. Visitarem la plaça Graben amb la famosa columna de la pesta i l’església de Sant Pere. Temps lliure per dinar i visita guiada al Museu Albertina situat al centre de Viena, que alberga obres de Monet, Renoir, Cezanne, Matisse, Miró i Picasso entre les de molts altres artistes de renom. Sopar i allotjament a l’hotel. 

 

DIA 8: VIENA / BARCELONA

Esmorzar i a l’hora prevista, trasllat a l’aeroport per agafar el vol de tornada a Barcelona. Arribada a mitja tarda i fi dels nostres serveis.

 

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup.

 

Preu a partir de: 780€

 

EL TEU PREU

    Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
     

    ×