Zagreb, Liubliana i Venècia

Amb aquest viatge gaudirem d’un circuit paisatgístic i cultural tot passant per tres països diferents: Croàcia, Eslovènia i Itàlia.

 

ITINERARI

 

DIA 1: BARCELONA / ZAGREB

Presentació a l’aeroport i sortida en vol regular en direcció Zagreb. Arribada i trasllat l’hotel. A la tarda, visita guiada per la ciutat croata. Veurem el Mercat de Dolac, Sveti Marko, el barri Gradec, la Porta de Pedra, la font de Trg Bana Jelacica, la plaça del rei Tomslav o la plaça de Ban Josip Jelacic. Sopar i allotjament.

 

DIA 2: ZAGREB / PARC NACIONAL PLITVICE / GRABOVAC / ZAGREB

Esmorzar i sortida cap al Parc Nacional de Plitvice. Visita guiada al parc, conegut com el paradís de l’aigua, on hi trobarem la cascada natural més gran del món amb 76m de caiguda lliure. A la tarda, continuació fins a Grabovac per visitar la Cova Baraceve Spilje. Retorn a Zagreb, sopar i allotjament.

 

DIA 3: ZAGREB / LIUBLIANA / ROVINJ / PULA

Esmorzar i sortida en direcció a Liubliana. Visita de la ciutat on la Plaça de Preseren, el Triple Pont, la Catedral, el Merca Central, l’Ajuntament i el gran parc de Tivoli. Continuació fins a Rovinj per visitar el seu casc antic, els seus emblemàtics carrerons, l’esglèsia de Santa Eufemia i l’Arc de Balbi. Seguidament, continuarem fins al municipi Pula. Sopar i allotjament.

 

DIA 4: PULA / LIDO DI JESOLO

Esmorzar i matí lliure per visitar la ciutat de Pula. En destaca la Porta d’Hèrcules, l’Amfiteatre, l’Arc dels Sergis, les runes del teatre romà o el Temple d’August. A la tarda, sortida cap a Lido di Jesolo. Temps lliure, sopar i allotjament.

 

DIA 5: LIDO DI JESOLO / VENÈCIA / BARCELONA

Esmorzar i trasllat fins a Punta Sabionni per agafar el vaporetto que ens portarà a Venècia. Arribada i visita de la ciutat tot passejant fins la Piazza San Marco, el Pont dels Sospirs, el Campanille o la Torre del Rellotge. A la tarda, tornada en vaporetto fins a Lido di Jesolo. A l’hora acordada trasllat a l’aeroport per agafar el vol cap a Barcelona. Arribada i fi dels nostres serveis.

 

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup.

 

Preu a partir de: 550€

 

EL TEU PREU

    Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
     

    ×