Esquí a Vallter amb monitors 3 dies

Amb aquest viatge amb monitors 24h viurem uns dies inoblidables al Pirineu gironí! A Vallter aprendrem a esquiar amb monitors especialitzats, tot combinant-ho amb activitats lúdiques a la neu.

 

ITINERARI

 

DIA 1: ESCOLA / SETCASES
Sortida de l’escola en direcció Setcases. Parada en ruta per esmorzar. Arribada a les pistes d’esquí i lloguer del material. Inici de les classes d’esquí. Dinar lliure portat de casa. A la tarda, tindrem una estona d’esquí lliure i després farem una activitat com ara: Construcció d’iglús, raquetes de neu, circuit d’aventura… Trasllat a l’hotel i distribució de les habitacions. Sopar a l’hotel i activitat nocturna. Allotjament.

 

DIA 2: SETCASES
Esmorzar a l’hotel i sortida cap a les pistes d’esquí de Vallter. Durant el matí, farem classes d’esquí. Dinar en restaurant. A la tarda tindrem temps lliure per esquiar i després farem una activitat com ara: trineus, tir amb arc, senderisme… Retorn a l’hotel. Sopar, activitat nocturna i allotjament.

 

DIA 3: SETCASES / ESCOLA
Esmorzar a l’hotel i sortida cap a les pistes d’esquí. Arribada i inici de les classes d’esquí. Dinar en restaurant. Després de dinar, temps lliure per esquiar. A l’hora acordada, retorn cap a la nostre escola.

 

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup.
**Possibilitat de transport.

 

Preu a partir de: 279€/alumne

 

EL TEU PREU

    Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
     

    ×