Educació i lleure

SORTIDES D’UN DIA, ACTIVITATS A L’ESCOLA,

COLÒNIES I VIATGES DE FI DE CURS!

Actualment, estem cercant incansablement nous mètodes educatius alternatius a l’educació tradicional, promovent que aquesta sigui més participativa, dinàmica i eficaç pel desenvolupament de totes les capacitats dels alumnes. Segur però, que amb cap mètode podem deixar de banda el lleure en l’educació.

Integrar el lleure en el procés d’aprenentatge dels alumnes és fonamental per diversos motius. Una excursió escolar permet que l’alumne integri continguts a partir de la seva pròpia experiència, això farà que aquests conceptes els interioritzi millor, se’ls cregui i els recordi. També, un dels beneficis més importants de les sortides escolars és el canvi de rutina que suposen, que permeten als estudiants viure una vivència més relaxada i allunyada de la tensió acadèmica. A més, fruit d’aquesta relaxació i del divertiment, es milloren les relacions entre els companys, es potencia la seva confiança i la cohesió de grup, ja que tenen la oportunitat de conèixer-se millor fora del centre educatiu.

Sense oblidar, és clar, l’enriquiment cultural de visitar un museu, una granja o una fàbrica; o inclús de l’oportunitat de poder parlar amb un expert i veure com treballa. Així, en definitiva, portar a terme una activitat de lleure suposa oferir a l’estudiant una nova perspectiva del món i millorar la seva interacció amb el medi.

Per aquests motius, entre d’altres, us animem a apostar pel lleure i us oferim una gran varietat d’opcions perquè escolliu la que millor s’adapti al vostre grup! Què preferiu? Sortides d’un dia, activitats a l’escola, colònies o viatges de fi de curs? Ho tenim tot!

SORTIDES D’UN DIA

Us proposem sortides d’un dia per a tots els gustos:

  • Activitats de lleure. Activitats dinàmiques i de pràctica d’esports, d’aventura, temàtiques, aquàtiques, jocs per fer pinya…
  • Excursions de natura, animals i medi ambient. Les millors sortides per descobrir el nostre entorn i gaudir dels nombrosos beneficis que ens aporta la naturalesa! Visites a mines i volcans, recorreguts paisatgístics, passeigs marítims, activitats de conscienciació…
  • Rutes literàries. Escolliu quina ruta literària us interessa més i passem un dia descobrint l’autor, la seva ciutat natal, racons que el van inspirar, indrets importants de la seva vida… tot rellegint fragments de les seves obres!
  • Museus i monuments. Sortides culturals arreu de Catalunya per descobrir el món que ens envolta: Visites guiades a museus, castells, monestirs, espais emblemàtics, jardins…
  • Fàbriques. Escolliu quina fàbrica voleu visitar i conegueu el seu funcionament des de les primeres fases de producció! Fàbriques alimentaries amb degustació del producte, fàbriques de transports o tèxtils…
  • Parcs i centres temàtics. Fem escapades escolars als millors parcs i centres temàtics de Catalunya: El Cosmocaixa, PortAventura, el Poble Espanyol.. i molts més!
  • Oferim nombroses propostes de tallers per passar una jornada d’allò més dinàmica i participativa! Tallers emocionals i de sensacions, tecnològics, matemàtics, esportius, artístics, de cohesió de grup…
  • Tecnologia i matemàtiques. Sortides ideals per endinsar-nos al món de la tecnologia, la robòtica, les TIC, la programació, les matemàtiques, l’estratègia, la lògica… tot amb divertits tallers adaptats a cada grup escolar!
  • Visites guiades. Tenim una gran varietat de visites guiades per vosaltres… Museus, ciutats i viles amb encant, fàbriques, entorns naturals, itineraris medievals, modernistes, romans o de descoberta de llegendes.

Aquest ventall d’excursions escolars està pensant per a tots els nivells acadèmics, feu clic al nivell que us interessi per tenir-ne més informació:

EDUCACIÓ INFANTIL   CICLE INICIAL   CICLE MITJÀ   CICLE SUPERIOR    SECUNDÀRIA I BATXILLERAT

ACTIVITATS A L’ESCOLA

No voleu sortir del centre? No us preocupeu, nosaltres venim a l’escola per fer les dinàmiques de lleure que més s’adaptin a les vostres necessitats: Tallers, festes temàtiques, cohesió de grup, jocs, gimcanes, manualitats i molt més… Feu clic aquí per més informació sobre activitats a l’escola.

COLÒNIES

Decidir anar de colònies sempre és un encert! Les colònies fomenten la autonomia i la responsabilitat dels alumnes, que per a molts és la primera vegada que passen uns dies sense els pares. Durant aquests dies, els companys conviuen junts i, per tant, practiquen habilitats socials, es creen nous vincles, aprenen a compartir i a respectar-se entre ells. A més, adquireixen rutines i bons hàbits com el de recollir la taula, fer-se el llit o la motxilla.

Feu un cop d’ull aquí a la gran varietat de colònies escolars que us oferim

Escolliu si preferiu colònies en hotel, en alberg o en casa de colònies. Tres opcions fantàstiques per gaudir d’unes dies plegats! Què us convenç més, una sortida al delta de l’Ebre allotjats en un hotel 3*, fer un programa d’activitats de muntanya a Núria dormint en un alberg amb encant de la vall o bé passar uns dies revivint la cultura popular catalana amb dinàmiques molt divertides en una casa de colònies molt ben equipada?

FI DE CURS

Us convidem a gaudir amb nosaltres d’un viatge de fi de curs inoblidable… Tenim viatges per Catalunya, Espanya i Europa! Escolliu la vostra destinació ideal! Feu clic aquí per accedir a tots els nostres viatges de fi de curs.

Catalunya serà aquest any la nostra destinació estrella, i és que sovint no cal anar molt lluny per gaudir d’uns dies fantàstics a la natura, al litoral o a un centre temàtic. Us animeu a passar uns dies a la Costa Daurada i PortAventura? Millor descobrir tots els racons de la Costa Brava?  I fer un programa de multiaventura al Montseny? 

El conjunt de la Península ofereix també moltes opcions per passar un bon fi de curs, des de ciutats amb història, boniques platges, bona gastronomia…. Us encaixa més un viatge per les grans ciutats del sud d’Espanya? i un itinerari per Euskadi?

US PROPOSEM ACTIVITATS DE LLEURE PER A TOTS ELS GUSTOS, PERÒ SI NO TROBEU LA VOSTRA SORTIDA ESCOLAR,
CONTACTEU AMB NOSALTRES I US LA FAREM A MIDA!

 

 ×