Andalusia

Amb aquest viatge descobrirem les grans ciutats del sud d’Espanya. Visitarem els principals museus i monuments i passejarem pels carrers més emblemàtics. Coneixarem els millors racons d’Andalusia i gaudirem del seu entorn privilegiat.

 

ITINERARI

DIA 1: ESCOLA / BARCELONA / SEVILLA

Sortida en avió cap a Sevilla. Arribada i trasllat en bus a l’hotel. Visita a la Giralda i Reales Alcázares. Sopar i allotjament.

DIA 2: SEVILLA

Esmorzar. Visita a la Plaça d’Espanya, la Torre del Oro, Barri de Santa Cruz… Opcionalment podem anar a “La Isla Mágica”. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 3: SEVILLA / CÒRDOVA / SEVILLA

Esmorzar i sortida amb bus cap a Còrdova. Visita de la Mezquita i el barri jueu. Dinar lliure i a la tarda, retorn en bus cap al nostre hotel de Sevilla. Sopar i allotjament.

DIA 4: SEVILLA / GRANADA

Esmorzar i sortida en bus cap a Granada. Arribada i visita a la ciutat on destaca l’Alhambra o el Generalife. Dinar lliure. Sopar i allotjament en un hotel 3* de Granada.

DIA 5: GRANADA / BARCELONA / ESCOLA

Esmorzar. Dia lliure a Granada. A l’hora acordada trasllat a l’aeroport de Granada en bus. Sortida en vol regular cap a Barcelona. Arribada a l’aeroport del Prat i fi dels nostres serveis.

 

NOTA: Possibilitat de fer el viatge en AVE.

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup.

 

PREU A PARTIR DE: 395€

Categories: , ,
EL TEU PREU

Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.