Bèlgica i Selva Negra

Amb aquest viatge coneixerem Bèlgica i la Selva Negra! Visitarem les ciutats més emblemàtiques de Bèlgica per conèixer els espais culturals destacats tot gaudint dels seus carrers, places, avingudes… I acabarem al viatge endinsant-nos en la Selva Negra, un dels racons més màgics d’Alemanya.

 

ITINERARI

 

DIA 1: AEROPORT / BRUSSEL·LES

Presentació a l’Aeroport i sortida en vol regular en direcció Brussel·les. Arribada a l’Aeroport i trasllat a l’hotel. Al matí, farem una visita panoràmica de la ciutat amb guia local per descobrir Brussel·les, capital de Bèlgica i de la Unió Europea. Veurem la Gran Place, l’Ajuntament, el Palau Reial i l’Edifici de la Unió Europea, entre d’altres. Sopar i allotjament.

 

DIA 2: BRUSSEL·LES / BRUGES / GANT / BRUSSEL·LES

Esmorzar i sortida per fer una excursió a Gant i Bruges. Gant, capital de Flandes oriental, destaca per la Catedral gòtica de Sant Bavó, l’Ajuntament i el Castell dels Comtes de Flandes sobre el canal de Lieve. Bruges, capital de Flandes occidental, està situada a la vora del riu Reie i la combinació d’aigües amb edificacions antigues ha fet de la ciutat un conjunt amb molt d’encant, que destaca per la Grote Markt i la Plaça Bourg. Després de la visita, retorn a Brussel·les, sopar i allotjament.

 

DIA 3: BRUSSEL·LES / LUXEMBURG / ESTRASBURG

Esmorzar i sortida cap a Luxemburg. Farem una panoràmica de la ciutat, tipificada pels terrats de pissarra, els campanars voluminosos, les terrasses i la seva ubicació complicada sobre grans desnivells de fins a 150m. Continuació del viatge cap a Estrasburg. Sopar i allotjament.

 

DIA 4: ESTRASBURG

Esmorzar. Al matí, farem una visita al Parlament Europeu, on veurem l’hemicicle, el Parlamentarium Simone Veil i gaudirem d’una xerrada personalitzada sobre el treball del Parlament Europeu. A continuació, farem una visita panoràmica de la ciutat, que situada a la vora del Rin, compte amb un centre medieval amb encant, on destaquen la Catedral gòtica, la Duana i el Castell dels Rohan, així com la zona de la Petite France. Trasllat a l’hotel, sopar i allotjament.

 

DIA 5: ESTRASBURG / COLMAR / ESTRASBURG

Esmorzar i sortida cap a Colmar, la ciutat més ben conservada de l’Alsàcia. El centre històric destaca per les cases tradicionals, amb l’entramat de fusta típic d’Alsàcia i els balcons de fusta adornats amb flors. Durant el recorregut, veurem la Col·legiata de Saint Martin i visitarem el Museu Unterlinden, on podrem admirar l’obra mestra de Grünewald, el retaule d’Isenheim. De tornada a l’hotel, farem parada en alguns pobles de la ruta del vi com ara Riquewhir o Eguisheim. Arribada a l’hotel, sopar i allotjament.

 

DIA 6: ESTRASBURG / SELVA NEGRA

Esmorzar i sortida cap a Freiburg. Farem una visita panoràmica de la ciutat, que destaca pel Barri Vell, la universitat i la Catedral. A la tarda, sortida cap a Titisee, una localitat situada al costat del llac Titisee i bressol dels rellotges de cucut. Tornada a l’hotel. Sopar i allotjament.

 

DIA 7: SELVA NEGRA

Esmorzar i sortida cap a Gutach, on visitarem el museu a l’aire lliure de Vogstbauernhof. Seguirem fins a Furtwangen, on veurem el Museu dels Rellotges. Continuarem al viatge fins a Gengenbach, que destaca per la seva arquitectura tradicional amb casetes de fusta. De tornada a Freiburg, farem parada a St. Peter, un petit poble que compta amb un monestir benedictí del s. XI. Arribada a l’hotel, sopar i allotjament.

 

DIA 8: SELVA NEGRA / BASILEA / AEROPORT

Esmorzar a l’hotel, recollida de les habitacions i matí lliure per últimes compres. A l’hora acordada, trasllat fins a l’Aeroport de Basilea i sortida en vol regular. Arribada l’aeroport d’origen i fi dels nostres serveis.

 

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup.

 

Preu a partir de: 750€

 

EL TEU PREU

    Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
     

    ×