Bèlgica

Amb aquest viatge coneixerem un petit i multilingüe país carregat d’història: Bèlgica. Farem un itinerari per les ciutats més emblemàtiques del país per conèixer els espais culturals destacats tot gaudint dels seus carrers, places i avingudes.

 

ITINERARI

 

DIA 1: AEROPORT / BRUSSEL·LES

Trobada a l’aeroport i sortida en vol regular a primera hora del matí. Arribada a Brussel·les i trasllat en bus fins a l’hotel. Distribució de les habitacions. Dedicarem el dia a visitar la ciutat on en destaca: la Grand Place acompanyada de l’estàtua del Manneken Pis, l’edifici de la borsa, la catedral de Saint Michel, la Seu del Parlament europeu o la Seu de la Comissió Europea. Sopar i Allotjament.

 

DIA 2: BRUSSEL·LES / GANT / BRUIXES / BRUSSEL·LES

Esmorzar i sortida per visitar les ciutats de Gant i Bruixes. Retorn a Brussel·les. Sopar i allotjament a l’hotel.

 

DIA 3: BRUSSEL·LES / AMBERS / BRUSSEL·LES

Esmorzar i sortida en bus cap a Ambers. Visita de la ciutat i retorn a Brussel·les. Tarda lliure a Brussel·les. Sopar i allotjament a l’hotel.

 

DIA 4: BRUSSEL·LES / WATERLOO / AEROPORT

Esmorzar. Durant el matí visita a Waterloo. Temps lliure per dinar i a l’hora acordada trasllat a l’aeroport per agafar el vol regular de tornada. Arribada a l’aeroport d’origen a última hora. Arribada i fi dels nostres serveis.

 

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup.

 

Preu a partir de: 480€

 

EL TEU PREU

    Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
     

    ×