Costa Brava Centre

Amb aquest viatge de fi de curs gaudirem de la Costa Brava amb activitats de lleure! Farem esports nàutics, activitats d’aventura als arbres, jocs de platja i ens divertirem en un parc aquàtic!

 

ITINERARI

 

DIA 1: ESCOLA / PLATJA D’ARO

Sortida de l’escola a les 09:00h en direcció a Platja d’Aro. Arribada al parc aquàtic Aquadiver i entrada per gaudir dels seus tobogans d’aigua i de les seves piscines. Dinar lliure al parc (portat de casa). A l’hora acordada, trasllat a l’hotel. Distribució de les habitacions i temps lliure per platja i piscina. Sopar i allotjament.

 

DIA 2: PLATJA D’ARO

Esmorzar a l’hotel i sortida a la platja per fer una activitat de Caiac i snorkel.  Descobrirem els racons més amagats de les cales de la Costa Brava. Acabades les activitats, retorn a l’hotel per dinar. A la tarda, farem jocs de platja amb monitors. Un cop acabada l’activitat, retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

 

DIA 3: PLATJA D’ARO / ESCOLA

Esmorzar a l’hotel i sortida per fer un activitat d’aventura als arbres. Pujarem fins a les copes dels arbres per realitzar diverses de proves d’alçada. Després de l’activitat, tornarem a l’hotel per dinar. A l’hora acordada, retorn cap a l’escola. Arribada i fi dels nostres serveis.

 

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup.

 

Preu a partir de: 180€/alumne

 

EL TEU PREU

    Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
     

    ×