Cracòvia

Amb aquest viatge coneixerem una de les ciutats més sorprenents i reconegudes històricament d’Europa: Cracòvia. Visitarem tots els racons de la ciutat, gaudirem del seu encant arquitectònic i descobrirem, de primera mà, un dels períodes tràgics més importants de la història europea.

 

ITINERARI

 

DIA 1: AEROPORT / CRACÒVIA  

Presentació a l’aeroport i sortida en vol regular en direcció Cracòvia. Arribada i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

 

DIA 2: CRACÒVIA

Esmorzar i visita guiada pel centre històric de la ciutat. Passejarem per la coneguda Plaça del Mercat, el centre i l’espai més important de Cracòvia on s’alça la Torre de l’Antic Ajuntament, visitarem la basílica de Santa Maria, on cada hora un trompetista toca des de la torre més alta, la Catedral i el Castell de Wawel, la Universitat, les antigues muralles i gaudirem de la riba del riu Vístula. A continuació, temps lliure per la ciutat. Sopar i allotjament.

 

DIA 3: CRACÒVIA / AUSCHWITZ

Esmorzar i sortida cap a Oswiecim per visitar el camp de concentració d’Auschwitz. Arribada i visita guiada per l’espai. Descobrirem una de les parts més tràgiques de la història d’Europa i tindrem accés a la càmera de gas i als forns crematoris. A continuació, trasllat en autobús en direcció a Auschwitz II-Birkenau. Arribada i visita guiada on veurem els barracons, les latrines, les vies del tren o l’estanc de cendres. Retorn a Cracòvia, sopar i allotjament.

 

DIA 4: CRACÒVIA

Esmorzar i visita guiada a la Fàbrica d’Oskar Schindler. Veurem exposicions, reconstruccions, imatges i sons que ens transportaran a les dures condicions de vida dels jueus a Polònia durant l’ocupació nazi. Seguidament, visita al Barri Jueu. Sopar i allotjament.

 

DIA 5: CRACÒVIA / AEROPORT

Esmorzar. A l’hora acordada trasllat a l’aeroport per agafar el vol de tornada. Sortida en vol regular. Arribada a l’aeroport d’origen i fi dels nostres serveis.

 

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup.

 

Preu a partir de: 480€

 

EL TEU PREU

    Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
     

    ×