Edimburg

Amb aquest viatge coneixerem a fons la ciutat d’Edimburg, la capital d’Escòcia. Recorrerem tots els indrets de la ciutat per descobrir les histories que s’hi amaguen, els jardins, els museus, els carrers amb encant, les places i els diferents espais culturals.

 

ITINERARI

 

DIA 1: AEROPORT / EDIMBURG

Presentació a l’aeroport i sortida en vol regular en direcció Edimburg. Arribada i trasllat l’hotel. Sopar i allotjament.

 

DIA 2: EDIMBURG

Esmorzar i visita guiada pel casc antic de la ciutat, inclòs dins la Llista de Patrimoni de la Humanitat. Visita a la Milla d’Or, el Monument a Scott, l’antiga Catedral de St. Giles i la Charlotte Square. Possibiliat de visitar el Castell d’Edmiburg, el Royal Museum o l’Scotland National Museum. Sopar i allotjament.

 

DIA 3. EDIMBURG

Esmorzar. Passejada pel Royal Botanic Garden, un centre experimental i de conservació de la naturalesa dividit per zones dedicades a un tipus de vegetació, destaquen el Jardí Xinès, el Jardí Commemoratiu de la Reina Mare, el Jardí Arbolat i el Jardí de la Roca. A la tarda, visitarem el Parlament escocès, caminarem per Holyrood Park i ens arribarem al North Bridge per gaudir d’una bonica panoràmica de la ciutat. Sopar i allotjament.

 

DIA 4: EDIMBURG

Esmorzar i visita de la New Town. Possibilitat de visitar la National Gallery d’Escòcia o el Real Mary King’s Close. A la tarda, temps lliure per fer les últimes compres i passejada pel Princess Street. Sopar i allotjament.

 

DIA 5: EDIMBURG / AEROPORT

Esmorzar i temps lliure per la ciutat. A l’hora acordada trasllat a l’aeroport per agafar el vol de tornada. Arribada a l’aeroport d’origen i fi dels nostres serveis.

 

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup.

 

Preu a partir de: 580€

 

EL TEU PREU

    Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
     

    ×