Eslovènia

Amb aquest viatge gaudirem d’un inoblidable circuit paisatgístic i cultural a Eslovènia! Descobrirem Liubliana, recorrerem la costa eslovena, veurem vistes panoràmiques úniques i passejarem pels carrers amb més encant.

 

ITINERARI

 

DIA 1: AEROPORT / VENÈCIA / POSTJONA / PREDJAMA / LIUBLIANA
Presentació a l’Aeroport i sortida en vol regular en direcció a Venècia. Arribada a l’Aeroport de Venècia i trasllat amb autocar fins a Postjona, on visitarem les coves de Prejama, unes coves naturals espectaculars declarades Patrimoni de la Humanitat. Continuació fins a Predjama, un poble idíl·lic que destaca pel Castell de Predjama. Després de la visita, seguirem fins a Liubliana. Sopar i allotjament.

 

DIA 2: LIUBLIANA
Esmorzar i sortida per visitar Liubliana. Farem una visita guiada per conèixer la ciutat. Passejarem per la vora del riu Liublianica, el nucli antic de la ciutat que destaca pel Pont dels Dracs, passarem per la Plaça dels Congressos, visitarem el Castell de Liubliana, descobrirem la famosa Biblioteca Nacional, la Catedral, la plaça principal de Liubliana… Temps per dinar i resta de la tarda lliure per continuar gaudint de la ciutat. Sopar i allotjament.

 

DIA 3: LIUBLIANA / BLED / LIUBLIANA
Esmorzar i sortida fins a Bled. Farem una visita al Castell de Bled, des d’on gaudirem d’una panoràmica espectacular del llac turquesa d’origen glacial, envoltat de muntanyes alpines. A continuació, visitarem l’Església de Santa Maria. Tornada a Liubliana, sopar i allotjament.

 

DIA 4: LIUBLIANA / KOPER / PIRAN / PORTOROZ
Esmorzar i sortida per visitar la costa eslovena. Arribarem fins a Koper, la ciutat més important de la costa i on visitarem la Catedral, la Lògia i el Palau de Praetor. Continuació fins a Piran, una de les ciutats més pintoresques i amb més encant del país. Després de la visita, seguirem fins a Portoroz. Sopar i allotjament.

 

DIA 5: LIUBLIANA / VENÈCIA / AEROPORT
Esmorzar i sortida fins a Venècia. Arribada i visita de la ciutat que destaca per la Piazza San Marco, el Pont dels Sospirs, el Campanille o la Torre del Rellotge. A l’hora acordada, trasllat fins a l’Aeroport de Venècia i sortida en vol regular. Arribada l’aeroport d’origen i fi dels nostres serveis.

 

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup.

 

Preu a partir de: 500€

 

EL TEU PREU

    Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
     

    ×