Futuroscope, Bretanya i Vall del Loira

Amb aquest viatge descobrirem alguns dels indrets més emblemàtics de França. Farem un itinerari cultural i paisatgístic tot travessant el país de punta a punta.

 

ITINERARI

 

DIA 1: ESCOLA / FUTUROSCOPE

Sortida de l’escola a primera hora del matí en direcció a Poitiers. Arribada al municipi francès, sopar i allotjament en hotel de 3*.

 

DIA 2: FUTUROSCOPE / RENNES

Esmorzar i visita al conegut Parc de Futuroscope, on descobrirem totes les novetats tecnològiques actuals. A continuació, sortida cap a Rennes. Arribada, sopar i allotjament.

 

DIA 3: RENNES / BRETANYA FRANCESA / MONT ST. MICHEL

Esmorzar i sortida en direcció a la Bretanya francesa. Al matí, visita guiada a una o dues poblacions amb encant de la regió, com ara Dinan, una ciutadella medieval entre la terra i el mar o St. Malo, una antiga illa fortificada coneguda com la ciutat dels corsaris. Continuació fins al Mont Saint Michel, una de les meravelles naturals i històriques més atractives del món. Retorn a Rennes, sopar i allotjament.

 

DIA 4:  RENNES  / CASTELLS DEL LOIRE / LIMOGES

Esmorzar i sortida en direcció a la Vall del Loire, coneguda també com “El Jardí de França”. Arribada i visita guiada a algun dels seus coneguts castells renaixentistes. Acabada la visita i continuació fins a Limoges, coneguda com la capital de la porcellana. Sopar i allotjament.

 

DIA 5: LIMOGES / SARLAT / CARCASSONA /ESCOLA

Esmorzar i sortida en direcció a l’escola. Parada en ruta a Sarlat, la capital del Perigord Noir Francès i una de les ciutats medievals més ben conservades de tot el país. A la tarda, continuació fins a Carcassona, visita a la Ciutadella i retorn cap a l’escola. Arribada i fi dels nostres serveis.

 

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup.

 

Preu a partir de: 550€

 

EL TEU PREU

    Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
     

    ×