Londres

Amb aquest viatge de 5 dies gaudirem de Londres al complet! Coneixerem aquesta ciutat cosmopolita que ha esdevingut un dels centres culturals i artístics més importants del món. 

 

ITINERARI

 

DIA 1: AEROPORT / LONDRES

Presentació a l’Aeroport i sortida en vol regular en direcció Londres. Arribada, trasllat a l’hotel i temps lliure per dinar. A la tarda, farem una visita guiada panoràmica de la ciutat amb guia local. Sopar i allotjament.

 

DIES 2, 3 i 4: LONDRES

Esmorzar a l’hotel. Dies per descobrir la ciutat, amb possibilitat de visitar: La National Gallery, el British Museum, la Royal Academy of Arts, l’Sky Garden, la Catedral de St. Paul, el Big Ben o la Casa del Parlament. També, podrem conèixer els carrers i les zones més emblemàtiques de la ciutat, com ara Camden Town, Covent Garden, Abbey Road, Hyde Park, Picadilly Circus, Trafalgar Square, la badia de Westminster o gaudir del canvi de guàrdia britànica al Buckingam Palace. Sopar i allotjament.

 

DIA 5: LONDRES / AEROPORT

Esmorzar a l’hotel i matí lliure per últimes compres. A l’hora acordada, trasllat a l’Aeroport de Londres i sortida en vol regular. Arribada l’aeroport d’origen i fi dels nostres serveis.

 

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup.

 

Preu a partir de: 590€

 

EL TEU PREU

    Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
     

    ×