Malta

Amb aquest viatge descobrirem el destí paradisíac de l’illa de Malta. Tindrem l’oportunitat de conèixer ciutats i pobles històrics típics del mediterrani, sempre gaudint d’un clima i d’una gastronomia excel·lent!

 

ITINERARI

 

DIA 1: BARCELONA / AEROPORT DE MALTA / SLIEMA

Presentació a l’aeroport i sortida en vol regular en direcció a Malta. Arribada i trasllat cap a la ciutat de Sliema. Visita de la localitat costera, una de les zones més turístiques de l’illa. Sopar i allotjament.

 

DIA 2: SLIEMA / LA VALLETTA / SLIEMA

Esmorzar i sortida en direcció a la capital de Malta: La Valleta. El municipi és una península envoltada per dos ports naturals que conserva edificis i espais de gran importància històrica, com ara la Catedral de Sant Joan, el Carrer de la República, l’Alberg de Castella, l’antic Palau del Gran mestre, el Museu Nacional de Belles Arts o els Jardins Barraka. Acabades les visites, retorn a Sliema, sopar i allotjament.

 

DIA 3: SLIEMA / MOSTA / MDINA / SLIEMA

Esmorzar i sortida en direcció al poble de Mosta, situat a la zona central de l’illa. Visitarem la coneguda Rotunda de Mosta, l’església que té la tercera cúpula més gran del món. Continuació fins a la ciutat medieval de Mdina, també coneguda com la ciutat del silenci, on gaudirem dels encantadors carrerons medievals i d’alguns dels edificis més simbòlics de Malta: La Catedral de Mdina, l’església Carmelite Priory o el Museu Palazzo Falson. Seguidament, trasllat fins a Rabat, una ciutat construïda pels àrabs que constituïa la zona suburbial de Mdina. Acabades les visites, retorn a Sliema, sopar i allotjament.

 

DIA 4: SLIEMA / BIRGU / SENGLEA / COSPICUA / SLIEMA

Esmorzar i sortida en direcció a la zona de les tres ciutats de Malta, també coneguda com la regió de la Cottonera, formada per: Birgu, Senglea i Cospicua. Durant tot el dia, farem un recorregut per aquestes tres ciutats, que tot i estar marcades pels bombardejos durant la Segona Guerra Mundial, estan ben conservades i constitueixen un clar exemple de la història barroca d’Europa. Acabades les visites, retorn a Sliema, sopar i allotjament.

 

DIA 5: SLIEMA / AEROPORT DE MALTA / BARCELONA

Esmorzar i matí lliure pel municipi. A l’hora acordada trasllat a l’aeroport per agafar el vol cap a Barcelona. Arribada i fi dels nostres serveis.

 

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup.

 

Preu a partir de: 570€

 

EL TEU PREU

    Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
     

    ×