Romania

Amb aquest viatge descobrirem el dinàmic país de Romania, ric en història, art i en bellesa paisatgística! Farem recorreguts culturals, gaudirem dels municipis més emblemàtics i aprendrem molt sobre la cultura romanesa.

 

ITINERARI

 

DIA 1: BARCELONA/ BUCAREST

Presentació a l’aeroport i sortida en vol regular en direcció a Bucarest. Arribada i trasllat a l’hotel. Breu visita per la ciutat. Sopar i allotjament.

 

DIA 2: BUCAREST / SIBIU

Esmorzar i visita guiada per la ciutat de Bucarest, la capital de Romania. Veurem els principals parcs, museus, esglésies i carrers. Destaquen edificis com l’Ateneu Romà, la Plaça de la Revolució, el Palau de Cantacuzino o el Museu d’Història Nacional de Romania. Continuació fins a la ciutat de Sibiu, un important centre econòmic i cultural de Transilvània. Sopar i allotjament.

 

DIA 3: SIBIU / ALBA IULIA / CLUJ NAPOCA

Esmorzar i breu visita per Sibiu. Veurem la Plaça Major, la Plaça Menor i les Catedrals ortodoxes, catòliques i evangèliques. A continuació, trasllat fins a Cluj Napoca, tot passant en autobús per Alba Iulia i les seves conegudes ruïnes de la ciutadella i la catedral. Arribada a Cluj Napoca i visita de la ciutat, els palaus barrocs, els grans jardins, els carrers i tots els racons que amaguen un gran llegat històric. Acabades les visites, sopar i allotjament.

 

DIA 4: CLUJ NAPOCA / TURDA / TARGU MURES

Esmorzar i sortida en direcció al municipi de Turda per visitar les conegudes mines de sal, conegudes com l’indret subterrani més bonic del món. Acabada la visita, continuació fins a Targu Mures, una ciutat de la regió de Transilvània que reflecteix la influència hongaresa durant molts segles en l’arquitectura i en les tradicions del municipi. Sopar i allotjament.

 

DIA 5: TARGU MURES / BIERTAN / SIGHISOARA/ BRASOV

Esmorzar i sortida en direcció a Biertan, una de les set esglésies fortificades de Transilvània declarades Patrimoni de la Humanitat. Continuació fins a Sighisoara per descobrir aquesta població fundada el segle XII que és coneguda com una de les ciutats medievals millor preservades d’Europa. Seguidament, trasllat fins a Brasov, un dels destins més turístics del país per la quantitat de punts d’interès amb què compta i pels monuments espectaculars que van des de l’estil Gòtic, al Barroc i Renaixentista. Acabades les visites, sopar i allotjament.

 

DIA 6: BRASOV / PREJMER / BUCAREST

Esmorzar i sortida en direcció a Prejmer per descobrir un petit poble idoni per conèixer l’autèntic folklore de Romania. Visitarem l’església fortificada i el Castell, conegut mundialment com el Castell de Dràcula. Acabades les visites, trasllat a Bucarest. Arribada a la ciutat, sopar i allotjament.

 

DIA 7: BUCAREST / BARCELONA

Esmorzar i matí lliure per la ciutat. A l’hora acordada trasllat a l’aeroport per agafar el vol cap a Barcelona. Arribada i fi dels nostres serveis.

 

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup.

 

Preu a partir de: 640€

 

EL TEU PREU

    Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
     

    ×