Sicília

Amb aquest viatge podrem conèixer els encants de Sicília, l’illa més gran del mar Mediterrani. Gaudirem de les vistes paisatgístiques, passejarem per petits pobles i ciutats emblemàtiques, i aprendrem una gran part de la història grega a través de recorreguts culturals!

 

ITINERARI

 

DIA 1: BARCELONA / CATÀNIA

Presentació a l’aeroport i sortida en vol regular en direcció a Catània. Arribada i trasllat a l’hotel. Farem una breu visita per la ciutat. Sopar i allotjament.

 

DIA 2: CATÀNIA / SIRACUSA / NOTO / CATÀNIA

Esmorzar i sortida cap a Siracusa per conèixer la que va ser la ciutat grega més important de Sicília, situada a la costa oriental. Visita guiada a la Neapolis, amb el teatre grec, les “Latomie i l’Orecchio di Dionisio”, i el casc històric on gaudirem del Temple d’Apolo, l’Església de Santa Lucia i la coneguda Font d’Aretusa. A la tarda, trasllat fins a Noto, la ciutat del barroc per excel·lència, que forma part de la Llista del Patrimoni de la Humanitat. Acabada la visita, tornada a Catània, sopar i allotjament.

 

DIA 3: CATÀNIA / AGRIGENT / CATÀNIA

Esmorzar i sortida en direcció a Agrigent, una ciutat situada a la costa sud-oest que va ser una antiga colònia grega, coneguda com Akragas. Farem una visita guiada per la Vall dels Temples, on tindrem la oportunitat de descobrir el Temple de Zeus o Júpiter Olímpic, el Temple d’Hèrcules i el Temple de la Concòrdia. Acabades les visites, tornada a Catània, sopar i allotjament.

 

DIA 4: CATÀNIA / RAGUSA / MODICA / CATÀNIA

Esmorzar i sortida en direcció al municipi amb encant de Ragusa. Coneixerem les dues parts que formen aquest poble barroc: La Ragusa Ibla i la Ragusa superiore, dues parts separades per la coneguda Vall dels Ponts. A la tarda, continuació fins a Modica, una de les ciutats més pintoresques de tota l’illa, on en destaca la Catedral barroca di San Giorgio. Acabades les visites, tornada a Catània, sopar i allotjament.

 

DIA 5: CATÀNIA / PALERMO / CATÀNIA

Esmorzar i sortida en direcció a Palermo, la capital de Sicília. Durant el dia, coneixerem a fons aquesta ciutat repleta d’història i que ha estat marcada sobretot per les desgràcies viscudes, com ara els terratrèmols, la misèria o els crims de la màfia. Visitarem el Palau dels Normands, la Capella Palatina, la Catedral amb la tomba de Federico II, el Teatre Massimo i la gran Catedral de Monreale. Acabades les visites, tornada a Catània, sopar i allotjament.

 

DIA 6: CATÀNIA

Esmorzar i matí lliure per la ciutat. A l’hora acordada trasllat a l’aeroport per agafar el vol cap a Barcelona. Arribada i fi dels nostres serveis.

 

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup.

 

Preu a partir de: 630€

 

EL TEU PREU

    Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
     

    ×