Itàlia Nord

Amb aquest viatge descobrirem les principals ciutats amb encant del nord d’Itàlia! Farem visites culturals als monuments més importants, passejarem pels carrers més emblemàtics i gaudirem de la bellesa i la màgia que desprenen aquestes ciutats italianes.

 

Itinerari

DIA 1: BARCELONA / PISA / FLORÈNCIA

Trobada a l’aeroport del Prat i sortida en vol de línia regular cap a Florència. Arribada a l’aeroport italià i continuació en bus fins a Pisa. Dinar lliure i visita a la ciutat. A l’hora convinguda, trasllat a l’hotel 3* de Florència. Sopar i allotjament.

DIA 2: FLORÈNCIA

Esmorzar a l’hotel i sortida cap al centre de Florència. Al matí visita de la ciuta: La plaça del Duomo, la Piazza della Signoria, el Ponte Vechio, el Mercat de la “palla”… Dinar lliure. Per la tarda, visita lliure a l’Acadèmia. Sopar a l’hotel. Allotjament.

DIA 3: FLORÈNCIA / SIENA / LIDO DI JESOLO

Esmorzar a l’hotel i sortida fins arribar a Siena. Destaca el seu conjunt medieval conegut com la “ciutat del palio”. Dinar lliure. Continuació fins a Lido di Jesolo i trasllat a l’hotel 3*. Sopar i allotjament.

DiA 4: LIDO DI JESOLO / VENÈCIA / LIDO DI JESOLO

Esmorzar a l’hotel. Trasllat amb vaporetto fins a Venècia. Dia lliure a Venècia per visitar la ciutat.  Per la tarda, retorn a Lido amb vaporetto. Sopar i allotjament a l’hotel de Lido.

DIA 5: LIDO DI JESOLO / VERONA / VENÈCIA / AEROPORT BCN

Esmorzar a l’hotel i trasllat a Verona, ciutat declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO per la importància i el valor dels seus edificis històrics. Dinar lliure. A l’hora indicada ens traslladarem a l’aeroport de Venècia. Sortida en vol de la Cia Vueling. Arribada a l’aeroport del Prat i fi dels nostres serveis.

 

PREU A PARTIR DE: 450€

Categories: , ,
EL TEU PREU

Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.