Àustria

Amb aquest viatge gaudirem d’un dels països més verds d’Europa, i també conegut com el país de la Música: Àustria. Farem un recorregut per les principals ciutats del país, on combinarem visites culturals i paisatgístiques.

 

ITINERARI

 

DIA 1: AEROPORT / VIENA

Presentació a l’aeroport i sortida en vol regular en direcció a Viena. Arribada i trasllat a l’hotel. Breu visita per la ciutat. Sopar i allotjament.

 

DIA 2: VIENA

Esmorzar i visita guiada pel centre històric de la ciutat, la capital d’Àustria. Passejarem pels parcs i carrers més emblemàtics, veurem el Danubi i coneixerem edificis emblemàtics, com ara: El Palau Imperial, el Museu de la Sisí, el Palau de Schonnbrunn, el Palau de Hofburg o l’Opera. Acabades les visites, sopar i allotjament.

 

DIA 3: VIENA / SALZBURG

Esmorzar i sortida en direcció a Salzburg. Arribada a la ciutat natal de Mozart per descobrir el seu centre històric Barroc, els carrers típics, els jardins Mirabell i espais culturals, entre els que destaquen: La Catedral, la casa de Mozart, la Fortalesa de Hohensalzburg o el Cementiri de St. Peter. Acabades les visites, sopar i allotjament.

 

DIA 4: SALZBURG / TIROL / INNSBRUCK

Esmorzar i sortida en direcció a la regió del Tirol per visitar petits pobles amb encant com Rattenberg i Alpach. A la tarda, sortida en direcció a Innsbruck, una ciutat situada a la vall del riu Inn, rodejada de muntanyes. Arribada i breu visita de la ciutat. Trasllat a l’hotel, sopar i allotjament.

 

DIA 5: INNSBRUCK

Esmorzar i visita per la ciutat de Innsbruck. Durant el dia coneixerem tots els racons de la ciutat, des del centre històric, l’Abadia de Wilten, la coneguda Casa del teulat daurat o el Palau Imperial. Acabades les visites, sopar i allotjament.

 

DIA 6: INNSBRUCK / AEROPORT

Esmorzar i matí lliure per la ciutat. A l’hora acordada trasllat a l’aeroport per agafar el vol de tornada. Arribada l’aeroport d’origen i fi dels nostres serveis.

 

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup.

 

Preu a partir de: 690€

 

EL TEU PREU

    Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
     

    ×