Budapest i Viena

Aquest curs 2021-2022 els viatges a Europa dependran de la normativa Covid i la situació sanitària de cada país.

 

Amb aquest viatge coneixerem dos grans capitals centreeuropees que tenen moltes coses en comú. Farem un itinerari cultural on descobrirem els espais històrics i artístics més importants de les dues ciutats i, a més, gaudirem del seu fantàstic entorn paisatgístic.

 

ITINERARI

 

DIA 1: BARCELONA / BUDAPEST

Sortida de l’aeroport del Prat a primera hora del matí. Arribada a Budapest i trasllat a l’hotel. A la tarda visita de la ciutat. Sopar i allotjament a l’hotel.

 

DIA 2: BUDAPEST

Estada a Budapest en règim de mitja pensió. Dia sencer per visitar el Parlament, el Castell de Buda, la sinagoga, el Pont de les Cadenes…

 

DIA 3: BUDAPEST / VIENA

Esmorzar i sortida cap a Viena. Arribada i trasllat a l’hotel. Visita de la ciutat on destaca la Catedral, la òpera i el Parlament, entre d’altres. Sopar i allotjament a l’hotel.

 

DIA 4: VIENA

Esmorzar i sortida per visitar el Palau de Schönbrunn, construït al s. XVII, que va ser la residència d’estiu de la família imperial i és una joia barroca declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Sopar i allotjament.

 

DIA 5: VIENA / BARCELONA

Esmorzar i matí lliure per últimes compres, trasllat a l’aeroport i sortida cap a Barcelona en vol de línia regular. Arribada i fi dels nostres serveis.

 

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup.

 

PREU A PARTIR DE: 420€

EL TEU PREU

    Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
     

    ×