Costa Brava Nord

Amb aquest viatge de fi de curs gaudirem d’uns dies d’aventura plens d’activitats! Navegarem per la Costa Brava, descobrirem l’encant de Cadaqués, farem activitats nàutiques i d’aventura…

 

ITINERARI

 

DIA 1: ESCOLA / PLA DE L’ESTANY / ROSES

Sortida de l’escola a les 09:00h en direcció al Pla de l’Estany per fer una activitat d’Orientació i Paintball. Gaudirem d’un joc d’adrenalina i estratègia a la instal·lació tematitzada més gran d’Espanya. Jugarem amb 100 boles professionals (indolores perquè exploten al mínim contacte). Dinar portat de casa. A la tarda, trasllat a l’hotel 3*.  Temps lliure per platja i piscina. Sopar i allotjament.

 

DIA 2: ROSES / CADAQUÉS / ROSES

Esmorzar i trasllat a la badia de Roses per agafar un vaixell que ens portarà fins a Cadaqués. Vorejarem la costa del Parc Natural del Cap de Creus, veient la roca “El Gat” i entrant, si el temps ho permet, a la cova “El Tamariu” al Cap Norfeu i deixant abans a la banda esquerra les cales: Canyelles Petites, Canyelles Grosses o Almadrava, Lledó, Murtra, Montjoi i La Pelosa. Passarem també per Cala Jóncols, la Punta Figuera fins arribar a la bonica Badia de Cadaqués. Allà farem una parada per visitar la població o anirem caminant fins a la Platja de Port Lligat on hi trobarem la casa – museu Salvador Dalí (entrada opcional). Dinar pícnic de l’hotel, i per la tarda, tornarem a agafar el vaixell per arribar a Roses. Trasllat en bus a l’hotel. Sopar i allotjament.

 

DIA 3: ROSES / ESCOLA

Esmorzar a l’hotel i sortida en bus fins la badia de Roses. Allà ens divertirem amb la práctica d’activitats nàutiques, com ara: caiac, windsurf, paddle surf/paddle XL o snorkel. Després de les activitats, tornada a l’hotel per dinar. A l’hora acordada, sortida en bus cap a l’escola. Arribada a mitja tarda i fi dels nostres serveis. 

 

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup.

 

Preu a partir de: 175€/alumne

 

EL TEU PREU

    Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
     

    ×