Costa Daurada i PortAventura amb monitors 24h

Amb aquest viatge viurem uns dies inoblidables a la Costa Daurada! Gaudirem de PortAventura, practicarem esports nàutics, ens divertirem amb activitats i jocs amb monitors…

 

 ITINERARI

 

DIA 1: ESCOLA / PORTAVENTURA / HOTEL

Sortida de l’escola en direcció PortAventura. Arribada, trobada amb els monitors i entrada al Parc. Dia lliure per gaudir de les diferents zones temàtiques, Mediterrània, Polinèsia, Xina, Mèxic, Far West i Sésamo Aventura, i d’atraccions com l’Stampida, el Dragon Khan o el Shambhala. Dinar al parc inclòs. A l’hora acordada, trasllat a l’hotel. Distribució de les habitacions, sopar, activitats nocturnes i allotjament.

 

DIA 2: COSTA DAURADA

Esmorzar i inici de les activitats. Pel matí, farem jocs de cooperació on haurem d’unir forces per tal de poder assolir els reptes proposats. Dinar i a la tarda, ens divertirem tot fent jocs de platja amb els monitors en un espai natural. Sopar, activitats nocturnes/discoteca i allotjament.

 

DIA 3:  HOTEL / COSTA DAURADA / ESCOLA

Esmorzar i inici de les activitats. Dividits en petits grups, realitzarem activitats rotatives de Caiac, Paddle Surf, Big Sup i Balsa, tot supervisat per monitors especialitzats. Gaudirem d’un matí al mar mentre practiquem esports nàutics. Dinar, acomiadament dels monitors i a l’hora acordada, retorn cap a la nostre escola. Arribada i fi dels nostres serveis.

 

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup.

 

Preu a partir de: 220€/alumne

 

EL TEU PREU

    Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
     

    ×