Croàcia i Budapest

Amb aquest viatge tindrem l’oportunitat de conèixer els principals pobles i ciutats amb encant de Croàcia, i de descobrir Budapest i els seus voltants! Tot a través d’un itinerari de 7 dies que combina visites culturals amb inoblidables panoràmiques paisatgístiques.

 

ITINERARI

 

DIA 1: AEROPORT / RIJEKA

Presentació a l’Aeroport i sortida en vol regular en direcció Croàcia. Arribada a l’Aeroport de Rijeka i trasllat a l’hotel. Tarda lliure per descobrir aquesta localitat, que banyada pel mar Adriàtic i situada a la desembocadura del riu Rijeka, és la tercera ciutat més gran de Croàcia. Sopar i allotjament

 

DIA 2: RIJEKA / PULA / ROVINJ / POREC / RIJEKA

Esmorzar i sortida per conèixer la península d’Istria. Arribarem fins a Pula, situada a l’extrem sud de la península, una ciutat que conserva un conjunt excepcional de ruïnes de l’època romana: l’Amfiteatre on tenien lloc els simulacres de batalles navals i els combats de gladiadors, la Porta d’Hèrcules, l’Arc de Triomf i el monumental Temple d’August. Continuació del viatge cap a Rovinj i visita guiada d’aquest poble pesquer amb encant. Temps lliure per dinar i sortida cap a Porec, un centre turístic conegut per la seva Basílica Eufrasiana del s.XI. Retorn a Rijeka, sopar i allotjament.

 

DIA 3: RIJEKA / ZAGREB

Esmorzar i sortida cap a Zagreb. Visita panoràmica de la ciutat més gran del país i capital de la República de Croàcia. Zagreb va créixer a partir de dues ciutats bessones: Gradec i Kaptol, que compten amb edificis de colors pastels que contrasten amb la pedra grisa del centre radial de la ciutat de Zagreb. Temps lliure per dinar i resta de la tarda lliure. Trasllat a l’hotel de Zagreb, sopar i allotjament.

 

DIA 4: ZAGREB / LLAC BALATON / BALATONFÜRED / TIHANY /BUDAPEST

Esmorzar i sortida fins al Balaton, el llac més gran d’Europa Central i el centre turístic més important d’Hongria. Farem una parada a la localitat de Balatonfüred, que destaca pels seus pintorescs jardins i el seu passeig marítim. Continuarem el viatge fins a la península de Tihany i gaudirem de les espectaculars vistes panoràmiques des de l’Abadia de Tihany. Continuació fins a Budapest i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

 

DIA 5: BUDAPEST

Esmorzar. Durant el dia, visitarem la ciutat de Budapest que està dividida en dues parts pel Danubi: Buda i Pest. A Buda hi trobem el Turó de Sant Gerald, el Barri Antic, l’Església Matías, el Bastió dels Pescadors o el Palau Reial. Pest compta amb la Plaça dels Herois, el Castell de Vajdahunyad, la Basílica de Sant Esteve i el Parlament, on sota la cúpula s’hi conserva la Sagrada Corona Hongaresa, amb la característica creu torta, així com les joies de la coronació. Sopar a l’hotel i allotjament.

 

DIA 6: BUDAPEST / ESZTERGOM / SZENTENDRE / BUDAPEST

Esmorzar i sortida fins a la ciutat d’Esztergom, centre de l’església catòlica d’Hongria, per conèixer la ciutat. També visitarem el castell medieval de Visegrád, des d’on contemplarem la vista espectacular de la “Corba del Danubi”. Continuació fins a Szentendre i passeig guiat pel centre. Tornada a Budapest. Sopar i allotjament.

 

DIA 7: BUDAPEST / AEROPORT

Esmorzar a l’hotel, recollida de les habitacions i matí lliure per últimes compres. A l’hora acordada, trasllat a l’Aeroport de Budapest i sortida en vol regular. Arribada l’aeroport d’origen i fi dels nostres serveis.

 

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup.

 

Preu a partir de: 650€

 

EL TEU PREU

    Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
     

    ×