Dublín

Amb aquest viatge ens endinsarem en els indrets més emblemàtics d’Irlanda a través d’un itinerari molt complet! Gaudirem de la ciutat de Dublín, de la seva cultura i farem inoblidables excursions paisatgístiques pels voltants de la capital.

 

ITINERARI

 

DIA 1: BARCELONA / DUBLÍN

Presentació a l’Aeroport i sortida en vol regular en direcció Dublín. Arribada a l’Aeroport, trobada amb l’autocar i visita panoràmica amb guia local, amb entrades incloses a la Catedral de St Pratick. Acabada la visita, temps lliure per dinar. A la tarda, temps per visitar el centre de la ciutat. Trasllat a l’hotel, sopar i allotjament.

 

DIA 2: DUBLÍN / COMTAT DE WICKLOW / DUBLÍN

Esmorzar i sortida en direcció al Comtat de Wicklow, conegut com “El Jardí d’Irlanda”. Visita guiada per veure Glendalough, un monestir de l’Edat Mitjana situat en una vall glacial, i els Jardins de Powers-Court, 19 hectàrees de diferents jardins amb palaus, laberints, llacs… A l’hora acordada, tornada a Dublín. Sopar i allotjament.

 

DIA 3: DUBLÍN

Esmorzar i dia lliure per gaudir de la ciutat. Opció de visitar amb guia local Belfast, la segona ciutat més gran d’Irlanda, i la Calçada del Gegant, un impressionant conjunt de 40.000 columnes basàltiques format per l’erupció d’un volcà. Tornada a Dublín. Sopar i allotjament.

 

DIA 4: DUBLÍN

Esmorzar i dia lliure per gaudir de la ciutat. Opció de visitar Galway amb guia local. Galway és una ciutat costanera amb molta oferta cultural del folklore irlandès. Continuarem la visita fins als penya-segats de Moher, coneguts per les seves grans vistes, el seu passat celta, els castells i les coves. Tornada a Dublín. Sopar i allotjament.

 

DIA 5: DUBLÍN / BARCELONA

Esmorzar a l’hotel, recollida de les habitacions i matí lliure per últimes compres. A l’hora acordada, trasllat fins a l’Aeroport de Dublín i sortida en vol regular. Arribada l’aeroport d’origen i fi dels nostres serveis.

 

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup.

 

Preu a partir de: 600€

 

EL TEU PREU

    Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
     

    ×