Polònia i Berlín

Amb aquest viatge viurem una experiència única a través d’un itinerari de 8 dies! Coneixerem Polònia, un país marcat per la Segona Guerra Mundial que compta amb pobles medievals i ciutats amb centres històrics fascinants. A més, descobrirem Berlín, la ciutat més gran d’Alemanya, que constitueix un important centre de cultura, política i ciència d’Europa!

 

ITINERARI

 

DIA 1: AEROPORT / VARSÒVIA

Presentació a l’Aeroport i sortida en vol regular en direcció Varsòvia. Arribada a l’Aeroport i trasllat a l’hotel. A la tarda, farem una visita panoràmica de la ciutat vella, on gaudirem de la Ruta Reial, plena d’edificis històrics, palaus de l’aristocràcia polonesa, esglésies i monuments com ara: el monument del Gueto, el monument a la Insurrecció de Varsòvia, la Tomba del Soldat Desconegut, el monument de Chopin o el Palau de Belvedere. Sopar i allotjament.

 

DIA 2: VARSÒVIA / CZESTOCHOWA / CRACÒVIA

Esmorzar i sortida cap a Czestochowa. Farem una visita guiada del Monestir de Jasna Gora, amb la seva imatge de la Mare de Déu de Czestochowa, la Reina de Polònia. Temps lliure per dinar. Continuació del viatge fins a Cracòvia. Arribada i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

 

DIA 3: CRACÒVIA / AUSCHWITZ / CRACÒVIA

Esmorzar i sortida per visitar el nucli antic de Cracòvia. Veurem la Plaça del Mercat, on hi ha l’Església de Santa Maria, la Llotja de teixits i la Torre de l’Ajuntament; i el turó de Wawel amb el palau dels reis polonesos i la catedral. Temps lliure per dinar. Després de dinar, sortida cap a Auschwitz. Farem una visita guiada al Camp de Concentració nazi d’Auschwitz-Birkenau, el més gran de tots els que es van construir entre 1940 i 1945, i on van morir milions de presoners de moltes nacionalitats diferents. Tornada a Cracòvia. Sopar i allotjament.

 

DIA 4: CRACÒVIA / WIELICZKA / WROCLAW

Esmorzar i sortida per visitar les Mines de Sal de Wieliczka, un laberint de galeries i passadissos de 300km de longitud, patrimoni mundial de la cultura material. Temps lliure per dinar i continuació fins a Wroclaw. Arribada a la ciutat i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

 

DIA 5: WROCLAW / DRESDEN / BERLÍN

Esmorzar i sortida cap a Dresden. Arribada i visita panoràmica de la ciutat, coneguda per les seves excepcionals col·leccions d’art com la “Florència de l’Elba”. Veurem l’espectacular conjunt barroc del Zwinger, l’Òpera, una de les més luxoses d’Europa, la Catedral i el Castell. Temps lliure per dinar i continuació del viatge fins a Berlín. Arribada i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

 

DIA 6: BERLÍN

Esmorzar. Al matí, farem una visita panoràmica de la ciutat, on veurem edificis emblemàtics com el Reichstag, la famosa Porta de Brandenburg o la Potsdamer Platz. A continuació, passejarem per la famosa Avinguda Unter den Linden, l’Alexanderplatz i l’antic barri de Sant Nicolau. També gaudirem de la Gendarmenplatz, de l’estació d’Hamburg i de les noves construccions del passatge Friedrichstadt. Temps lliure per dinar. A la tarda,  visita lliure al Museu de Ciències Naturals. Sopar i allotjament.

 

DIA 7: BERLÍN

Esmorzar i sortida per visitar l’Illa dels Museus, on podrem descobrir el Museu de Pèrgam i el Museu Nou, entre d’altres. A la tarda, visitarem el Museu Jueu, centre per a la difusió de la història i la cultura judeoalemanya, i farem una visita guiada al Checkpoint Charlie, la Topografia del Terror i l’edifici de la Luffwaffe. Tornada a l’hotel, sopar i allotjament.

 

DIA 8: BERLÍN / AEROPORT

Esmorzar a l’hotel, recollida de les habitacions i matí lliure per últimes compres. A l’hora acordada, trasllat a l’Aeroport de Berlín i sortida en vol regular. Arribada a l’aeroport d’origen i fi dels nostres serveis.

 

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup.

 

Preu a partir de: 750€

 

EL TEU PREU

    Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
     

    ×