Praga

Amb aquest viatge tindrem l’oportunitat d’endinsar-nos en una de les ciutats més fascinants de l’Est d’Europa: Praga, la capital de la República Txeca. Farem un recorregut guiat per aquesta ciutat plena d’encant, carregada d’història i cultura!

 

ITINERARI

 

DIA 1: BARCELONA / PRAGA

Presentació a l’aeroport i sortida en vol regular en direcció Praga. Arribada i trasllat a l’hotel. A continuació, visita guiada pel centre històric de la ciutat. Sopar i allotjament.

 

DIA 2: PRAGA

Esmorzar i visita opcional al Castell de Praga. Arribarem fins a la Plaça Hradcâny per veure el Canvi de Guàrdia, visitarem la Catedral de Sant Vito, l’Antic Palau Reial, la Basílica de Sant Jordi, la Torre Daliborka, que s’utilitzava antigament com a presó i el Carreró d’Or. A la tarda, continuació de la visita pel centre de la ciutat, passejant pel barri de Malá Strana fins arribar al Mur de John Lennon. Opció de visitar el Museu Kafka. Sopar i allotjament.

 

DIA 3: PRAGA

Esmorzar. Visita guiada pel barri jueu, que és un dels més ben conservats d’Europa on hi trobarem fins a sis sinagogues de gran importància europea. A la tarda, visita de la Plaça de la Ciutat Vella, el Rellotge Astronòmic de Praga conegut internacionalment, l’Església de Nostra Senyora de Tyn i la Casa de la Campana. Sopar i allotjament.

 

DIA 4: PRAGA

Esmorzar. Al matí, visita per la zona de Vysehrad, on trobarem: l’Església de Sant Pere i Sant Pau, la rotonda de Sant Martí, una zona amb vinyes i el Cementiri Slavín, on descansen les personalitats més il·lustres del poble txec. A la tarda, recorregut per la Ciutat Nova. Sopar i allotjament.

 

DIA 5: PRAGA / BARCELONA

Esmorzar i matí lliure per la ciutat. A l’hora acordada trasllat a l’aeroport per agafar el vol cap a Barcelona. Arribada i fi dels nostres serveis.

 

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup.

 

Preu a partir de: 550€

 

EL TEU PREU

    Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
     

    ×