Suïssa

Amb aquest viatge tindrem la oportunitat de gaudir de Suïssa, un destí que permet una combinació perfecta entre la naturalesa més pura amb les ciutats i els pobles més encantadors i elegants.

 

ITINERARI

 

DIA 1: ESCOLA / GINEBRA

Sortida de l’escola a primera hora del matí en direcció a Ginebra. Arribada, breu visita del paisatge del llac i el conegut saltant d’aigua. Trasllat a l’hotel, sopar i allotjament.

 

DIA 2: GINEBRA / GRUYÈRES / INTERLAKEN

Esmorzar i sortida en direcció Gruyères, considerat un dels pobles més bonics de Suïssa. És una vila medieval fortificada, on en destaca el Castell imponent, i coneguda per la producció de formatge Gruyère. A continuació, trasllat fins a la regió d’Interlaken. Sopar i allotjament.

 

DIA 3: INTERLAKEN / BRIENZ / MEIRINGEN / INTERLAKEN

Esmorzar i sortida en direcció a Brienz, un poble situat a la riba del gran Llac de Brienz que es rodeja d’un paisatge alpí amb molt encant. Continuació fins a Meiringen, una comuna suïssa situada al costat de Berna. A prop del municipi, en destaquen espais com: la Gorja del riu Aar i la Cascada de Reichenbach, on es creu que va morir Sherlock Holmes. Retorn a Interlaken, sopar i allotjament.

 

DIA 4: INTERLAKEN / LUCERNA / LLAC DELS QUATRE CANTONS / INTERLAKEN

Esmorzar i sortida en direcció a Lucerna, una ciutat de la Suïssa central ubicada a la vora del Llac de Lucerna, on visitarem el Pont de la Capella, el barri medieval, la Torre del Rellotge, la muralla o l’Esglésa de Sant Leodegardo. Acabades les visites, trasllat fins al Llac dels Quatre Cantons, un fiord situat a 343m sobre el nivell del mar que gaudeix d’una bellesa incomparable gràcies a les muntanyes que el rodegen. Retorn a Interlaken, sopar i allotjament.

 

DIA 5: INTERLAKEN / BURGDORF / BERNA / INTERLAKEN

Esmorzar i sortida en direcció a la ciutat de Burgdorf. Visita de la petita ciutat medieval, amb les seves cases d’època barroca i el gran Palau. És la ciutat que fa de porta d’entrada de la Vall Emmental, una zona molt coneguda pel formatge que es produeix amb aquest mateix nom, i pels turos i els boscos típics de Suïssa. Continuació fins a Berna, la capital del país. Farem una visita per la ciutat, que ha estat declarada Patrimoni de la Humanitat gràcies al ric patrimoni urbà medieval que posseeix. Acabades les visites, retorn a Interlaken, sopar i allotjament.

 

DIA 6: INTERLAKEN / CHARMONIX / GRENOBLE / ESCOLA

Sortida a primera hora del matí en direcció a l’escola. Possibilitat de parada en ruta a municipis emblemàtics francesos com són Charmonix i Grenolbe, coneguts per ser centres europeus importants en la pràctica d’esports extrems d’aventura. Continuació del trajecte cap a l’escola. Arribada i fi dels nostres serveis.

 

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup.

 

Preu a partir de: 690€

 

EL TEU PREU

    Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
     

    ×