Toulouse i voltants

Amb aquest viatge farem un recorregut per la regió francesa d’Occitània per conèixer indrets històrics i amb molt d’encant! Descobrirem Toulouse, coneguda com la Ciutat Rosa i gaudirem tot visitant les viles d’Albí i Carcassona.

 

ITINERARI

 

DIA 1: ESCOLA / TOULOUSE

Sortida de l’escola en bus a les 8:00h en direcció a Toulouse. Parada per esmorzar en ruta. Arribada a Toulouse i trasllat a la Fàbrica Air Bus. Dinar lliure. A la tarda, farem una visita guiada a la fàbrica per endinsar-nos al món de l’aeronàutica de primera mà: coneixerem els secrets de les proves de vol, veurem el procés de muntatge de l’Airbus A280 i podrem pujar a bord d’un avió militar. Acabada la visita, trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.   

 

DIA 2: TOULOUSE / CITÉ DE L’ESPACE / TOULOUSE

Esmorzar i sortida fins la Cité de l’Espace per fer una visita guiada en aquest centre de descobriment científic centrat en l’espai i la seva conquesta. Dinar lliure. Per la tarda, visita guiada al centre històric de Toulouse, coneguda com “La ciutat rosa”. Durant la visita coneixerem la història de la ciutat i veurem els seus monuments principals, com la Plaça del Capitoli amb l’Ajuntament i el Teatre de l’Òpera, la Basílica de Saint-Sernin o el Convent dels Jacobins. Trasllat a l’hotel, sopar i allotjament.

 

DIA 3: TOULOUSE / ALBÍ / TOULOUSE

Esmorzar i sortida en bus cap a Albí. Arribada i visita guiada del seu centre històric on destaca la Catedral de Santa Cecília, considerada una joia del gòtic, passejarem pels carrerons antics i veurem els palaus renaixentistes com la Casa Enjalbert o el Palau Reynès. Dinar lliure. Per la tarda farem una visita guiada al Museu Toulouse Lautrec dins del Palau de la Berbie, per recórrer les obres més significatives de l’artista. Trasllat a l’hotel, sopar i allotjament

 

DIA 4: TOULOUSE / CARCASSONE / ESCOLA

Esmorzar i sortida cap a Carcassonne. Arribada i visita de la ciutat fortificada, la ciutat medieval més coneguda de França, on destaca: El Castell Comtal, la Basílica de St. Nazario i el seus carrerons plens de botigues d’artesania. Dinar lliure i per la tarda, sortida cap a la nostra escola. Arribada i fi dels nostres serveis.

 

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup.

 

Preu a partir de: 490€

 

EL TEU PREU

    Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
     

    ×