Esquí a Núria amb monitors 3 dies

Amb aquest viatge amb monitors 24h ens divertirem durant 3 dies d’aventura i neu a la Vall de Núria. Practicarem i descobrirem esports d’hivern i ho complementarem amb altres activitats fora de les pistes, i tot en un dels espais més idíl·lics de Catalunya!

 

ITINERARI

 

DIA 1: ESCOLA / VALL DE NÚRIA

Sortida de l’escola en direcció a La Vall de Núria. Parada en ruta per esmorzar. Arribada i inici de les classes d’esquí. Dinar lliure portat de casa. A la tarda, podrem esquiar lliurement i després, farem una activitat com ara: Construcció d’iglús, circuit d’orientació, tir amb arc… Trasllat a l’hotel i repartiment de les habitacions. Sopar a l’hotel i activitat nocturna. Allotjament.

 

DIA 2: VALL DE NÚRIA

Esmorzar a l’hotel. Al matí, anirem a les pistes per fer classes d’esquí. Dinar en restaurant. A la tarda, podrem esquiar lliurement i farem  una activitat com ara: trineus, raquetes de neu, senderisme… Retorn a l’hotel. Sopar, activitat nocturna i allotjament.

 

DIA 3: VALL DE NÚRIA / ESCOLA

Esmorzar a l’hotel. Al matí seguirem amb les classes d’esquí. Dinar en restaurant. Després de dinar, tindrem temps lliure per esquiar i gaudir de la neu. A l’hora acordada, retorn cap a la nostre escola.


*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup.

**Possibilitat de Transport.

 

Preu en hotel a partir de: 335€/alumne

Preu en alberg a partir de: 322€/alumne

 

EL TEU PREU

    Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
     

    ×