Costa Brava Nàutica 3 dies

Amb aquest viatge de fi de curs descobrirem la Costa Brava des del mar! Durant 3 dies, ens divertirem amb esports nàutics, jocs a la platja, una ruta de senderisme per la costa i podrem gaudir del fons marí amb un viatge amb vaixell.

 

ITINERARI

 

DIA 1: ESCOLA / BAIX EMPORDÀ

Sortida de l’escola en direcció el Baix Empordà. Arribada i trasllat a l’hotel. Esmorzar portat de casa. Distribució de les habitacions i temps lliure a la platja. Dinar portat de casa. A la tarda, gaudirem d’una ruta amb caiac, mentre descobrim les cales i racons que amaga la Costa Brava. Acabada l’activitat, sopar i allotjament a l’hotel.

 

DIA 2: BAIX EMPORDÀ

Esmorzar. Pel matí farem les activitats de snorkel o paddle surf a la platja. Les grans praderies de posidònia fan d’aquest lloc l’amagatall perfecte per a centenars d’espècies i les seves cries, les quals podem observar fàcilment des de la superfície, a poca profunditat. Dinar a l’hotel i a la tarda, farem jocs de platja amb monitors. Acabada l’activitat, sopar i allotjament a l’hotel.

 

DIA 3: BAIX EMPORDÀ / ESCOLA

Esmorzar. Sortida fins a l’Estartit per agafar un vaixell que ens portarà a les Illes Medes. Contemplarem la seva reserva Natural i navegarem per sota dels espectaculars penya-segats que conformen el litoral del Parc Natural. Després, tornarem a l’Estartit, fent una ruta de senderisme, on podrem descobrir amb el nostre guia la flora i la fauna que anem trobant al nostre pas. Dinar a l’hotel i a l’hora acordada, sortida cap a la nostra escola. Arribada a mitja tarda i fi dels nostres serveis.

 

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup.

 

Preu a partir de: 225€/alumne

 

EL TEU PREU

    Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
     

    ×