Costa Daurada amb monitors 24h

Amb aquest viatge de fi de curs amb monitors, ens divertirem d’allò més a la Costa Daurada! Descobrirem Tarragona, practicarem activitats nàutiques, farem jocs de platja i d’habilitat…

 

ITINERARI

 

DIA 1: ESCOLA / TARRAGONA / SALOU

Sortida de l’escola a les 09:00h en direcció a Tarragona. Trobada amb els monitors i visita guiada per descobrir la Tàrraco Romana. Durant el recorregut, podrem ambientar-nos a la vida real de l’època romana i descobrirem tot el que va representar la capital més important d’Hispania, que ara és Patrimoni de la Humanitat. Dinar portat de casa. A la tarda, sortida cap al nostre allotjament a Salou. Sopar, joc de nit i allotjament.

 

DIA 2: SALOU

Esmorzar. Al matí ens divertirem amb esports nàutics: Paddel Surf, caiac, Big Sup i Agility. Dinar a l’allotjament. A la tarda, farem una activitat d’Escape Room, on haurem d’afinar les nostres habilitats i capacitats per resoldre la missió proposada. Sopar, joc de nit o discoteca i allotjament.

 

DIA 3: SALOU / ESCOLA

Esmorzar. Al matí ens divertirem amb jocs de platja amb monitors. Dinar a l’allotjament. A l’hora acordada, retorn cap a la nostra escola. Arribada i fi dels nostres serveis.

 

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup.

 

Preu a partir de: 200€/alumne

 

EL TEU PREU

    Accepto la Política de Privacitat que declar-ho haver llegit.
     

    ×